www.inteko.mk info@inteko.mk
MAШИНСКА ОПРЕМА СПОРТСКА ОПРЕМА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ

BABOLAT


BABOLAT е Француска компанија која произведува комплетна опрема за тенис и бадминтон. Веќе десет години, нашата компанија работи како застапник за Република Македонија за овој бренд.
Со години наназад, BABOLAT е еден од најпрепознатливите и најпознатите брендови во светот на тенисот. Логото на BABOLAT ќе го забележите на рекетите на најпознатите тенисери во светот, меѓу кои Andy Rodick, Rafael Nadal, Tsonga и други.

ПРОМОЦИЈА НА БАБОЛАТ ПРОИЗВОДИ!

Во моментов имаме специјална промоција на машки, женски и детски патики. За да дознаете повеќе, погледнете ги следните промотивни флаери: